Magyar Kupa: cél a továbbjutás

 

Ahogyan azt korábban megírtuk, augusztus 3-án sorsolt a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ). A Magyar Kupa első fordulójában a Kézilabda Szeged SE lesz az ellenfelünk.

 

Tavaly a második fordulóig jutottunk, először Hódmezővásárhelyen sikerült kiharcolnunk a továbbjutást, öt góllal (33-28) győztük le a Csongrád megyei együttest. A következő körben az élvonalbeli Kisvárdát fogadtuk az Eötvös-csarnokban, 300 néző előtt. A jó erőkből álló csapat ellen jól helyt álltunk, egészen a végjátékig szoros mérkőzést játszottunk, végül azonban négygólos vereséggel búcsúztunk a sorozattól.

 

 161105 onkc szeged kk 1024x680

Tobak Luca (2) összesen 8 gólig jutott a KSZSE ellen az előző idényben (Fotó: OrosCafé/Kecskeméti Krisztina)

 

Az új idényben is célunk, hogy minél tovább jussunk a Magyar Kupában, elsőként az NB I/B keleti csoportjában szereplő KSZSE lesz az ellenfelünk. Az utóbbi években számtalanszor találkoztunk már a Tisza-partiakkal – felkészülési és bajnoki mérkőzésen egyaránt – és többnyire mi hagyhattuk el győztesen a küzdőteret.


– Éppen ezért nem igazán tudunk már egymásnak újat mutatni. Nem titok, hogy számunkra a bajnokság a legfontosabb, de természetesen nem lehet más a célunk, mint a továbbjutás. Ez mindenképp egy jó felkészülés a bajnokságra – mondta el várakozásait, Papp László vezetőedző.

 

Az, hogy ki léphet tovább a második fordulóba, egy mérkőzésen fog eldőlni. A találkozót szeptember 20-ig Szegeden kell lejátszani, a pontos időpontról természetesen honlapunkon is beszámolunk majd.

 

 

 

 

 

HÍREINK

 

 

 

 


  • MIND
  • NB1/B
  • U9
  • U10
Régebbiek betöltése ÖSSZES BETÖLTÉSE

 

 

 

 

 

CSAPATAINK

 

 

 

 

 

KIEMELT TÁMOGATÓNK

 

 

oxxo logo1


TÁMOGATÓINK

 

 

kezilabdavilag         Insure logó1        varosi cimer        oroshazacup e1364506428387     aqua logo       herbaria


     gyoparosfurdo logo           index media        PKK        ekebor logo     


  aplus logo          woims logo1          bausysteme92 logo

 

 

 

BŐVEBBEN

 

 


 

PARTNERÜNK

 

 

voroskereszt
orosházi szervezete

 

 

 

 

MÉDIATÁMOGATÓK

 

 

 Radio 1n logo 88.9 fekete   Radio 1n logo 90.2 fekete    oroscafe  oroshazi elet   oroshazi varosi tv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TÖRTÉNETÜNK

 

2014. évben új korszak kezdődött életünkben, elkészítettük utánpótlásképző rendszerünk hosszú távú fejlesztési stratégiáját és szakmai programját, melyet a Corvinus Egyetem Gazdaságtudományi Kar Sportgazdasági Tanszéke elismer és példaértékűnek tart. Programunk végrehajtása során bebizonyosodott, hogy helyes úton járunk. A környező települések bevonásával kialakult egy olyan széles utánpótlás bázis mely biztos alapokat jelent a jövőre nézve.

 

BŐVEBBEN