Pénzügyőr SE-150

Az NB I/B-s pontvadászat utolsó szakaszához érkeztünk olyan értelemben, hogy az előttünk álló öt bajnoki fordulót már nem „szakítja meg” szünet, üres hétvége. Ennek első állomásaként szombaton délelőtt (!) Budapesten, a Pénzügyőr otthonában lépünk pályára.

A húsvétra ajándékba kapott lélegzetvételnyi szünet után most újra fel kell venni a ritmust és neki kell állni a kőkemény munkának, azaz visszatértek a dolgos hétköznapok.

Fővárosi ellenfelünk tavaszi mérlege két győzelem (a sereghajtók ellen) és hat vereség, azonban az őszi eredményességüknek köszönhetően így is masszívan a középmezőnyhöz tartoznak.

Ellenfelünk negatív tavaszi szériája semmiképp sem szabad, hogy elaltasson bennünket, hiszen nem véletlen álltak a 4. helyen a téli szünetben. Megpróbáltunk felkészülni belőlük, egy nagyon lendületes kézilabdát játszó csapatról van szó, akik nagyon sok másodszándékú lerohanást hajtanak végre, ami ellen nagyon-nagyon fontos lesz a visszarendeződés, hogy ezt minél jobban megszűrjük. Gyakorlatilag a védekezésünk meg is határozhatja az egész mérkőzést és a mi játékunkat is. Frissebbeknek kell lennünk főleg fejben, mint a legutóbbi SZISE elleni meccsen, ahol a találkozó végén még volt egy kis tartalék energiánk. Azt gondolom, hogy nem érdemes nekünk azzal foglalkozni, hogy hányadik helyen vagyunk, az egyetlen feladatunk az, hogy az előttünk álló összecsapásra teljes koncentrálással felkészüljünk – nyilatkozta Papp László vezetőedző.

15170916_1099676506815473_2253622589179939410_n

Fotó: Tóth Emese 

Vörös Bettina: Folytatás decemberben 

Az őszi szezonban vezéráldozattal járt a Pénzügyőr elleni kétgólos (29-27) győzelmünk, ugyanis nem sokkal a mérkőzés lefújása előtt Vörös Bettina keresztszalag-szakadást szenvedett. Tinát idén januárban műtötték meg, akinek sajnos ezzel még nem ért véget a kálváriája.

Hol tart a gyógyulási folyamat, mikor térhetsz vissza?

Nem egy „egyszerű” sérülés lett a történet vége, ugyanis júniusban újabb operáció vár rám. Az történt ugyanis, hogy elszakadt a szalag a műtött térdemben, amelyből eltávolították a csavarokat, aminek a helyére csontpótlást végeztek, hogy majd oda tudják befúrni a csavarokat a szalaggal együtt. A pótlásnak is fél év a beépülési ideje és utána a szalagnak is annyi lesz. Idén decemberre várható a teljes felépülésem…

Azóta is szinte minden összecsapásra a társakkal tartasz, úgyhogy képben vagy velük. Mire számítasz szombat délelőtt, a partvonalon kívülről?

Bízom a lányokban, hogy megoldják ezt a feladatot is és idegenben is helyt tudunk állni!

Várunk vissza!   

 

Ellenfelünk előző fordulóbeli eredménye: Gödi SE – Pénzügyőr SE: 31-21 (16-9) 

A Pénzügyőr legeredményesebb játékosa: Burai Edina 115 gól


Pénzügyőr SE (6.) – OXXO Energy Orosházi NKC (3.)

NB I/B-s felnőtt bajnoki mérkőzés, 22. forduló.

Helyszín: Budapest, Pénzügyőr Sportcsarnok (Kőér u. 1/A)
Időpont: 2017. 04. 22. szombat 11:00
Játékvezetők: Lábadi János, Szakatics Alajos.
Versenybírók: Báthori Dezső, Sárosi Gábor.

Facebook esemény

A junior mérkőzés 13 órakor kezdődik.

© 2017 Orosházi Női Kézilabda Club Suffusion WordPress theme by Sayontan Sinha