Antal & Székesi

Január 5-én kezdődött felnőtt csapatunk számára a felkészülés, akkor még csak ilyen kis rávezetés jelleggel, hiszen a külföldön élő játékosok 9-én kapcsolódtak be a közös munkába. A tréningek mellett rengeteg edzőmérkőzés és egy hajdúnánási torna is helyet kap a programban a február 12-én startoló tavaszi szezonig.

Természetesen most még az elején a fizikai felkészítés a domináns, hogy a tavaszi szezonban erőnléti problémáink ne legyenek. A kondicionális munka után fokozatosan kapcsolódnak be a programba a technikai, taktikai képzések, labdás edzések. Nyolc edzőmérkőzést fogunk játszani az előttünk álló időszakban, ebben benne szerepel egy január végi nemzetközi felkészülési torna is Hajdúnánáson. A téli játékosmozgással kapcsolatosan távozási szándékát nem jelezte felénk senki, és mi sem gondolkodunk ilyenen. Változás az őszi kerethez képest, hogy Kránitz Gréta gyermekáldás előtt áll, ezért és a sérültjeink miatt is szeretnénk még frissíteni a kereten. Ezen dolgozunk, természetesen mindent alárendelve a sikeres tavaszi szereplésnek – nyilatkozta Papp László vezetőedző.

Papec bízik a jó folytatásban és, hogy képesek leszünk a remek formát tavaszra is átmenteni. Fotó: Tóth Emese

Papec szerint képesek leheünk a remek formát tavaszra is átmenteni. Fotó: Tóth Emese

Az első heti munka fáradalmai után a hagyományosan megrendezésre kerülő kézilabda bálon lazíthatnak a lányok szombat este. A rendezvényre jegyek még korlátozott számban kaphatók. Aki nem szeretne lemaradni Orosháza egyik legnagyobb eseményéről, annak Szöllősi Béla technikai vezető várja a jelentkezését a +36-20/386-8333-as telefonszámon.

Felkészülési mérkőzések

Január 19. csütörtök 18.45 Hódmezővásárhelyi LKC – OXXO Energy Orosházi NKC /Hódmezővásárhely/

Január 25. szerda 19.00 OXXO Energy Orosházi NKC – Kézilabda Szeged SE /Orosháza/

Január 28-29. nemzetközi felkészülési torna /Hajdúnánás/ résztvevő csapatok: Hajdúnánás SK, OXXO Energy Orosházi NKC, Szent István SE, HC Karpaty Uzhgorod (ukrán)

Február 1. szerda 19.00 OXXO Energy Orosházi NKC – Hódmezővásárhelyi LKC /Orosháza/

Február 3. péntek 15.30 PC Trade Szeged KKSE – OXXO Energy Orosházi NKC /Szeged/

Február 8. szerda 19.30 Kézilabda Szeged SE – OXXO Energy Orosházi NKC/Szeged/

                                                                            * * *

Február 12-én, vasárnap folytatódik számunkra a bajnokság, akkor az Eger vendégei leszünk, míg az első 2017-es hazai bajnoki február 19-én, vasárnap lesz a Nyíradony ellen.

 

© 2017 Orosházi Női Kézilabda Club Suffusion WordPress theme by Sayontan Sinha